CONTACT

Nume:

E-mail:

Mesaj:

 

OasteaDomnuluiTV pe Yahoo Messenger:

Slăvit să fie Domnul pentru toate!

3 Răspunsuri pentru “Contact OasteaDomnului.TV”

 • SLAVIT SA FIE DOMNUL. PARINTE MARIAN MARCUS, as dori sa discutam o, problema foarte importanta…

  [NE: Părintele Marian Mărcuş nu vă poate răspunde aici, decît dacă vine şi vede întrebarea. Ca să vă adresaţi personal, vă îndrumăm la Episcopia Caransebeşului, unde părintele este preot misionar, aici: http://www.episcopiacaransebesului.ro/contact.php]

 • Alexandru:

  Slavit sa fie Domnul!

  In primul rand va multumesc pentru toata bucuria pe care o faceti multor suflete prin aceste cantari/predici pe care le puneti la dispozitia lor, dar si a mea. As dori foarte mult sa stiu daca se poate downloada inregistrarile de pe livestream. In special m-ar interesa sa pot da jos inregistrarea Adunarii de la Pechea din februarie, deoarece vreau sa invat cateva cantari ce s-au cantat acolo.
  De asemeni sa stiti ca ati facut multa bucurie (dorDeVesnicie, raul_cheta, greierus)voi si cei care au postat cantari de la Oaste pe youtube/trilulilu, deoarece eu de exemplu am invatat foarte multe din cantari.
  Si ca o ultima rugaminte ce as mai avea, as dori cantarea “M-astepti sa vin Isuse cu lucrul ispravit”, daca o aveti cumva inregistrata, sa imi spuneti cum pot face rost de ea. Am gasit-o postata pe youtube de catre nihilsineDeo3:
  http://www.youtube.com/watch?v=F9tJN9i2T9g , dar nu e cantata strofa complet, asa ca nu o pot invata, iar notele nu le stiu.

  Va multumesc,

  Alex C.
  Arad.

 • Chris:

  Marit si slavit sa fie Domnul,viu este Domnul,cred Doamne,ajuta necredintei mele.Ar trebui sa fim,acum,la sfarsitul vietii pamantene,cand deja am intrat in perioada premergatoare Apocalipsei,mai aproape de semenii nostri,ca asta vrea Dumnezeu de la noi si anume,sa fim receptivi la necazurile semenilor,caci spune Domnul…..cum puteti spune ca ma iubiti pe mine,pe care nu ma vedeti ,cand aproapele vostru este langa voi,vizibil si voi treceti pasiv pe langa el si suferintele acestuia….cum ma pot bucura eu si petrece,cand il stiu in suferinta pe cel de langa mine…?Haideti sa fim mai buni,mai atenti,mai milostivi cu cei in necazuri si suferinte si sa nu fim asemenea fariseului,ci sa avem faptele bune ale acestuia si smerenia vamesului……caci Domnul priveste si cerceteaza pe omul smerit iar celui mandru ii intoarce spatele…..Da-ne Hristoase Dumnezeule intelepciune si pricepere si sa nu uitam ce spune ecleziastul si anume….ca totul este desertaciune,toata lumea cu idolii ei cu tot….bani,case,masini,lux……..Domnul sa va mantuiasca.

Lasă un răspuns