Dacă urmăreşti constant transmisiile canalului video OasteaDomnuluiTV, dacă simţi harul dumnezeiesc coborând spre tine şi spre cei apropiaţi ţie, dacă te-a emoţionat bucuria şi părtăşia fraţească, dacă ai plâns împreună cu noi, atunci când transmisia nu a funcţionat să ştii frate sau soră dragă că ai o mare putere să ajuţi!

În primul rând, roagă pe Dumnezeu să ne dea înţelepciune şi putere să dezvoltăm această lucrare! Roagă pe Dumnezeu să ne trimită lucrători sau să devii unul dintre colaboratorii noştri! “Mare este secerişul, puţini sunt lucrătorii…” Ducem mare lipsă de voluntari pentru orice fel de serviciu: de la operatori camere video, până la editare şi gestiune anunţuri adunări, de la ajutor la asezatul microfoanelor, a luminilor, până la editare înregistrări audio-video. Dacă ne întîlneşti la o adunare, “forfotind” pentru acea transmisie, vino să ne ajuţi, ia legătura cu unul dintre fraţii de acolo. Sigur e ceva de făcut acolo sau mai târziu acasă, la munca din faţa unui computer.

Nimic nu e prea greu de învăţat! Nu te teme că nu te vei pricepe! Domnul o să ne ajute! Avem nevoie să acoperim multe zone din ţară. Avem nevoie de mici echipe zonale care să asigure promtitudinea şi mobilitatea în cazul unor transmisii locale. Vino să faci parte din echipa noastră.

Din punct de vedere finaciar vă facem cunoscut faptul că avem cheltuieli curente lunare. Avem cheltuieli de deplasare. Avem nevoie de aparatură performantă. Tot ce s-a făcut până acum, în cea mai mare parte, a fost susţinut de fiecare în parte dintre noi, pionerii şi susţinătorii acestui proiect. Uneori lipsind familiile noastre de banii respectivi. Sigur că nu ne plângem, am face aceasta de încă foarte multe ori. Alteori a fost ajutorul unor fraţi binevoitori. Domnul nu ne-a lăsat niciodată de ruşine! Dar avem nevoie de performanţă, avem nevoie să creştem, Domnul şi fraţii au nevoie de aceasta!

Dacă crezi că poţi să ne ajuţi suntem la disposiţie pentru orice fel de colaborare şi susţinere.

Slăvit să fie Domnul pentru toate!

Sorin Tănase

Tel. +4 0740 430783
E-mail: dordevesnicie(la)yahoo.it

Yahoo Messenger:

9 Răspunsuri pentru “Ajută OasteaDomnului.TV”

 • [...] ROD Video – OasteaDomnului.tv, începând cu ziua de astăzi, are o nouă casă şi o nou site. De asemeni vine cu mai multe facilităţi de comunicare şi de pre-anunţare a viitoarelor transmisii în direct.  Puteţi să vizionaţi înregistrările transmisiilor anterioare, lucrăm la împrospătarea programului zilnic şi a arhivei video. Puteţi susţine acest proiect. [...]

 • Anonim:

  Cu ce as putea sa va ajut de acasa din Sighisoara din fata calculatorului?
  As vrea sa incep prin a organiza si in sighisoara Oastea Domnului?
  Puteti sa-mi dati niste indicatii si sugesti?
  M-am gandit sa incep sa fac pe imprimanta niste foi volante din cartea Ce este Oastea Domnului, sa la impart la slujbe la biserica. Ce spuneti?

  Acum inchei si spun Domnul fie cu noi! si Laudat fie Domnul.

 • Soiman Adrian-Mihai:

  Tel. 0723 658440 (Orange, portat). Mihai ma numesc parintele si fratii din biserica. Sunt din Suceava. Sunt profesor de Ed. muzicala. Pot transcrie partituri in liniar, pot orchestra cantari, chiar compune cantari pe versuri date.

  Am o linie de sonorizare proprie, care face fata unei manifestari publice de interior, cu 3 microfoane si suporturi si un microfon head-set (fara fir) pentru cuvantatori.

  Daca locul exterior de desfasurare nu e prea mare (cca 150-200 mp), cred ca face fata instalatia. Depinde foarte mult si de audienta cat de numeroasa este.

  Doamne-Ajuta!

 • Sorin:

  Multumim frate Mihai de toate gandurile tale bune! Am vorbit la telefon şi spunem “Doamne ajuta” la orice posibilitate de colaborare. E interesantă ideia cu transcrierea partiturilor, eventual pregătirea pentru mai multe voci şi instrumente, chiar dacă asta nu are a face cu OasteaDomnului.tv :) Sunt mulţi tineri talentaţi care ar citi o partitură şi ar interpreta frumos o cântare.

  Ţinem legătura prin telefon şi dacă se poate vă rugăm să luaţi legătura şi cu fraţii din zona Suceava, aşa puteţi cunoaşte Oastea Domnului mai de aproape.

  Slăvit să fie Domnul!

 • Ofelia:

  Slavit sa fie Domnul . Am citit pasajul de mai sus si mi-am dat seama ca nu e usor sa faci un lucru atit de minunat in ce priveste transmisiile in direct a multor adunari din diferite zone ale tarii . Aici trebuie sa te sacrifici din toate punctele de vedere . Si dupa cum ai spus mai sus ca daca ne misca cuvintul si daca simtim adierea Duhului Domnului si daca Ne bucuram pentru cum merge lucrarea Domnului prin transmisiile in direct chiar si atunci cind nu merge asa cum am vrea noi perfect. Ai spus ca putem sa ajutam lucrarea aceasta in vreun fel , prin orisice … Frate Sorin te rog in numele Domnului sa imi trimiti un numar de cont in care sa am acces pentru a pune oridecite ori imi pune Domnul pe inima pentru ajutorarea acestei lucrari . Este importanta si de aici din Australia eu nu pot sa va ajut cu nimic altceva decit cu…pentru noi este o mare bucurie sa vedem adunarile Oastei de aici de la capatul pamintului si de aceea se merita sa putem ajuta cu cit avem….astept raspuns si Domnul Isus sa va binecuvinteze si pe mai departe in a putea aduce bucurie in casele in care nu au posibilitate sa ajunga la adunarile Oastei .

 • iuliana:

  Slavit sa fie DOMNUL , as vre sa stiu mai multe despre Oastea Domnului eu am facut parte din bis. ortodoxa dar acum fac partedin cultul penticonstal da nu ma simt mintuita nu stiu dece ma simt de multe ori singura fara DUMNEZEU si nu inteleg de ce . Poate ca eu gresesc undeva . as fi bucuroasa sa pot discuta la tf. cineva dintre dv. nr meu este 0765567961

 • paraschiva:

  Slavit sa fie Domnul !

  Si eu sint ortodoxa , la inceputul credintei mele, am patit si eu la fel vreo trei luni am umblat in ratacire si eram in plans si in neliniste pentru ca unii ziceau intr-un fel celilati altfel – M-am pus in genunchi plangind la Domnul Iisus si la Maica Domnului sa-mi arete calea credinta cea adevarata si mi-a raspuns asa , intoarce-te de unde ai plecat ca unde ai fost e bine.

  Sora draga fa la fel intorce-te din ratacire pentru linistea sufletului si vei constata ca nu am zis minciuni. Nr. meu este 0752609612 daca vrei sa mai vorbim.

 • SUZANA GIRBOAN:

  Draga sora Iuliana, Dumnezeu nu vrea sa va schimbati religia, deoarece El spune sa avem :”O credinta, un botez si un singur Dumnezeu. El vrea sa ne pocaim de pacatele noastre, ceea ce o putem face cel mai bine in Biserica noastra strabuna, prin marturisirea pacatelor noastre lui Dumnezeu, prin preot si impartasire cu Trupul si Sangele lui Hristos si Nasterea din nou precum ii spuse lui Nicodim : “Nimeni nu intra in Imparatia lui Dumnezeu fara Nasterea din nou, adica botezul cu Duhul Sfant prin Legamantul facut de noi in fata mai multor martori, unde ii cerem Domnului sa ne primeasca in calitate de Fii in Casa Lui , pe care El ne-o pregateste tuturor celor ce iubim Venirea Sa si ne pregatim pentru a-l intalni in Slava.
  Cu toata dragostea in Domnul nostru Iisus Hristos care ne intareste.

 • SUZANA GIRBOAN:

  Nr. meu de telefon este:0749942381

Lasă un răspuns