Nu stingeti lumina dela Certege!Având ca fundament ziua și adevărul istoric din 12 septembrie 1937, anunțăm fronturile Oastei că anul acesta, la 90 de ani de Oaste, cu binecuvântarea Preasfințitului Irineu de Alba Iulia, avem bucuria de a petrece împreună, în premieră, la Certege, la casa Părintelui Iosif  Trifa, vineri, 13 septembrie, de la ora 18:00 și sâmbătă, 14 septembrie, de sărbătoare Înălțarea Sfintei Cruci.

Programul de sâmbătă va începe cu Sfânta Liturghie, la ora 8:00, apoi, în continuare, se va sfinți Troița, pe care o vom înălța la intrarea în curte, după care se va desfășura programul de adunare.

Frații și surorile care se vor învrednici să ajungă să fie pregătiți cu îmbrăcăminte adecvată și umbrele, pentru că programul se va desfășura sub cerul liber.

Așteptăm cu dragoste preoți, frați și surori din toată țara și din străinătate!

Sfatul Frăţesc Operativ al Oastei Domnului

Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom transmite în direct adunarea de Sâmbătă pe www.OasteaDomnului.tv.

Precizare:

Localitatea Certege, locul în care s-a născut Părintele Iosif Trifa, se află în județul Alba, nu departe de orașul Câmpeni ( la numai  7 km). Din Câmpeni se merge pe strada Transilvaniei și se intră pe drumul comunal 96, până la Cretege.

 

Lasă un răspuns